Afbeelding
advertorial

Weer zonder problemen uw trap op? Dat kan met een traplift van thyssenkrupp

Algemeen

Veel senioren laten de bovenverdieping van hun woning noodgedwongen voor wat ze is, omdat het hen vaak letterlijk veel pijn en moeite kost om de trap op te lopen. Een verhuizing naar een gelijkvloerse woning lijkt dan een aannemelijke, maar ingrijpende volgende stap. Maar met de juiste hulpmiddelen hoeft geen enkele trap een probleem te vormen. Met een goede traplift op maat blijven alle verdiepingen van uw woning bereikbaar en kunt u van uw eigen woning blijven genieten.

Een traplift als oplossing
De thyssenkrupp Swing-traplift bijvoorbeeld is in steeds meer woningen te vinden. Deze traplift maakt elke verdieping weer bereikbaar en kan zelfs naar de zolder worden doorgetrokken. En omdat hij tot op de millimeter nauwkeurig ingemeten wordt en op maat geproduceerd wordt, past hij op iedere mogelijke trap. Of u nu een wenteltrap heeft, een trap met een of meerdere bochten of met een heel smalle opgang. Met een traplift van thyssenkrupp ervaart u optimaal comfort en maximale veiligheid tijdens de rit. Zo draait de stoelzitting van de Swing met de trap mee en boven aan de trap altijd van het trapgat af. Hierdoor bent u niet alleen veilig tijdens de rit, maar kunt u ook altijd probleemloos uitstappen. Bovendien installeren onze monteurs de traplift doorgaans aan de binnenkant van de trap. Zo blijft de kant waar de leuning zit beloopbaar voor medebewoners, kinderen of mantelzorgers en kunnen ook zij ongehinderd en veilig naar boven en beneden gaan.

Geen obstakel meer
De Swing-traplift heeft al veel mensen hun mobiliteit in huis teruggegeven. Een tevreden gebruiker vertelt: "Mijn gewrichten en spieren werden steeds strammer, en ik kon alleen nog met heel veel moeite mijn trap op en af. De gang naar onze slaapkamer duurde steeds langer, en mijn hobbykamer op zolder werd eigenlijk onbereikbaar. Gelukkig attendeerde een vriend mij op de Swing-traplift. Na een razendsnelle installatie zijn alle verdiepingen in mijn huis weer volledig bereikbaar, zowel voor mijn vrouw en mij als voor onze bezoekers."

Nieuwe showroom Arc en Ciel
Uw traplift-specialist in de Achterhoek is Arc en Ciel te Ulft. Zij zijn al jaren partner van thyssenkrupp en kunnen u van professioneel advies voorzien in uw zoektocht naar de juiste traplift. U kunt zelfs de Swing-traplift uitproberen in de nieuwe showroom aan de Voorstsestraat 1 te Ulft.

Daarnaast wordt de nieuwe winkel op 19 april a.s. geopend en is er een trapliftdemonstratie. Wilt u liever een vrijblijvend gesprek aan huis met een van de adviseurs van thyssenkrupp, bel dan gratis naar 0800-5003 en geef de promotiecode Arc en Ciel door.
 

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant