Volop wandelschoenen bij Obelink. Foto: PR
Volop wandelschoenen bij Obelink. Foto: PR

Tweede Paasdag: Obelink vrijetijdsmarkt geopend!

Algemeen

WINTERSWIJK - Op Tweede Paasdag kan iedereen bij Obelink Vrijetijdsmarkt in Winterswijk terecht voor een dag die geheel in het thema staat van wandelen en fietsen.

Het is erg belangrijk om altijd verschillende wandelschoenen te proberen voor de aankoop. Bij Obelink is de wandelaar aan het goede adres voor goede schoenen met goed advies. Het gehele weekend kan men bij Obelink op de sportafdeling terecht voor schoenadvies en om wandelschoenen te testen op de wandelbrug. Daarnaast is ook de VVV Winterswijk aanwezig met de mooiste wandel- en fietsroutes uit de omgeving!

Verbouwing sportafdeling
De laatste weken is er hard gewerkt aan de verbouwing en uitbreiding van de sportafdeling. De sportafdeling is compleet in een nieuw jasje gestoken, wat zorgt voor nog meer shopplezier. Om dit te vieren kan de bezoeker tijdens het wandel- en fietsweekend profiteren van leuke acties, zoals tien procent extra korting op alle Merrel schoenen; bij aankoop van een paar wandelschoenen een voetcrème cadeau en de verloting van diverse rugzakken.

Naast de leuke acties op de sportafdeling, zijn er ook diverse aanbiedingen op de fietsafdeling: van een zadeltas, fietsbril tot bidon voor een zeer scherpe prijs.

Op tweede paasdag heeft Obelink in het restaurant een speciaal menu, met keuze uit een broodje beenham of een satéschotel, en met de kans op een gratis maaltijd dankzij de wekkerprijs: wie net moet afrekenen als de wekker gaat, krijgt de maaltijd gratis. Verder kan iedereen ook hapjes komen proeven tijdens de Outdoor Chef demo op de tuinmeubelenafdeling.

Obelink Vrijetijdsmarkt is op Tweede Paasdag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant