Pluumke wint van Sjuttel

Algemeen

WINTERSWIJK - Team J1 van badmintonclub 't Pluumke '67 heeft zondag 25 februari de laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld tegen Spees Sjuttel uit Silvolde.

De eerste wedstrijd werd gespeeld door Harm Keetels en hij won deze vrij gemakkelijk. De tweede werd gespeeld door Suji Suntharalingam en hij maakte er een spannende driesetter van, die hij wel won. De derde en vierde enkel weren door Juju Stassen en Ruben van Dam gespeeld. Beide speelden in twee sets, Juju won de wedstrijd, Ruben kon de zijne helaas niet winnen.

De eerste twee dubbel werden door 't Pluumke'67 ook gemakkelijk gewonnen, alhoewel Ruben en Juju er in de tweede set nog een spannende 21-19 van maakten.
In de derde dubbel speelden Harm en Juju een driesetter, waar ze in de derde set de wedstrijd net niet naar zich toe konden trekken door deze met 21-16 te verliezen.
Suji en Ruben wonnen hun laatste dubbel in twee sets.
Met een 6-2 overwinning hebben zij het seizoen goed afgesloten en zijn ze klaar voor een nieuwe uitdaging in het volgende seizoen.
Uitslagen overige wedstrijden: Phido 1 - 't Pluumke'67 2 4-4, Spees Sjuttel 1 - 't Pluumke'67 3 7-1, Spees Sjuttel 2 - 't Pluumke'4 2-6

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant