Broederstrijd in voordeel van Gonemo 3 beslist

Algemeen

WINTERSWIJK - De zaalvoetballers van het derde en vierde team van Gonemo hebben in hun onderlinge treffen er een leuke en attractieve wedstrijd van gemaakt. De broederstrijd werd in het voordeel van Gonemo 3 beslist. Na een afgetekende ruststand werd het uiteindelijk een nipte 5-4 zege.

In de eerste doorgang liep het derde team bijna letterlijk de spelers van het vierde team onder de voet. Na een snelle openingstreffer van Gonemo 3-speler Daniel Slotboom volgde een spectaculaire gelijkmaker. Een diepe pass van Jaël Sesink op Kayh Arink, die voor het vijandige doel stond geposteerd, werd door laatstgenoemde op onnavolgbare wijze achter diens standbeen langs Gonemo 3-doelman Carel Taihuttu gewerkt. Tom ten Hagen (2) en opnieuw Daniel Slotboom maakten het kwartet vol in het voordeel van het derde team, 4-1

Underdog
Na de pauze liet Kayh Arink opnieuw zijn voeten spreken door de achterstand voor zijn ploeg te verkleinen, 4-2. Teamgenoot en aanvoerder Maurice Dekker bracht de spanning volledig terug door het speeltuig diagonaal in de kruising te schieten. Dat Daniel Slotboom tegen scoorde weerhield de zogenaamde underdog er niet van om via Adem Sahin nogmaals de aansluiting te creëren. Verder kwam het er niet van en daarmee werd de broederstrijd beslecht in het voordeel van Gonemo 3, dat met 5-4 van kleine broer Gonemo 4 won.
 

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant