Themabijeenkomst: Een afscheid dat past bij het leven dat geleefd is

Algemeen

WINTERSWIJK - Op dinsdag 13 maart houdt 50-plusvereniging WentersPlus een voorlichtingsavond met als thema: 'Een afscheid dat past bij het leven dat geleefd is'. Deze avond wordt verzorgd door uitvaartbegeleidster Esther Huntink. Kosten voor deze lezing zijn: 2,50 euro, zowel voor leden als voor niet-leden. Dit is inclusief een kop koffie of thee en in de pauze een drankje. De bijeenkomst is in Grand Café van de (oude VredenseHof) Vredenseweg 81-2 in Winterswijk. Aanvang 19.30 uur. (zaal open om 19.00 uur).

Ieder mens is bijzonder vanaf zijn geboorte tot en met het moment van overlijden. Ook de laatste dagen van het samenzijn mogen bijzondere momenten zijn. Hoe verdrietig het overlijden van een dierbare ook is, laat het afscheid goed zijn. Gemengde gevoelens, verdriet, ongeloof, maar ook zorg en aandacht voor de uitvaart. In een korte tijd moet er veel besloten en geregeld worden. Het nemen van voldoende tijd om afscheid te nemen is erg belangrijk.

Veel mensen vinden het lastig om hun uitvaart te bespreken en op papier te zetten. Misschien is het verstandig om hier eens over de wensen na te denken.
Informatie bij G.Siebelink Tel: 0543-530 889, mail: secretariaat@wentersplus.com

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant