Schrijfster Griet op de Beeck gast bij boekhandel Kramer

Algemeen

WINTERSWIJK - Het Boekenweekgeschenk is dit jaar geschreven door de Vlaamse schrijfster Griet op de Beeck. Met meer dan 700.000 verkochte boeken is zij één van de bestverkopende Nederlandstalige auteurs van dit moment. En in de Boekenweek bezoekt Griet op de Beeck boekhandel Kramer in de Wooldstraat in Winterswijk.

Op vrijdag 16 maart is de Vlaamse schrijfster van 12.00 tot 14.00 uur in de boekhandel aan de Wooldstraat om haar boeken te signeren en in contact te komen met haar lezers. Op de boekentafel liggen uiteraard bekende titels als 'Kom hier dat ik u kus', 'Vele hemels boven de zevende' en 'Gij nu'. En uiteraard 'Het beste wat we hebben', haar meest recente roman, het eerste deel van een indringende trilogie.
Voor de Boekenweek neemt zij ook 'Gezien de feiten' mee. In dit nieuwe werk verkent Griet op de Beeck met lichtheid en humor een zwaar thema. Zij tekent familieverhoudingen in al hun broeierige complexiteit en durft te pleiten voor het belang van emotie.
De Boekenweek wordt van zaterdag 10 tot en met zondag 1 maart in heel Nederland gehouden. Het Boekenweekgeschenk 'Gezien de feiten' van Griet op de Beeck is gratis voor iedereen die minimaal €12,50 aan boeken besteedt. 'Gezien de feiten' is op zondag 18 maart ook te gebruiken om de hele dag gratis met de trein te reizen.
Het thema van de Boekenweek is 'natuur'. Het Boekenweekessay 'Natuurlijk' is geschreven door Jan Terlouw, natuurkundige, politicus, schrijver. Zijn essay is een ode aan de natuur en een vurig pleidooi om de aarde in betere staat achter te laten voor de volgende generaties. Het Boekenweekessay is te koop voor €3,50.


www.boekhandelkramer.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant