Opnieuw nederlaag voor Gonemo

Algemeen

WINTERSWIJK - De zaalvoetballers van Gonemo hebben opnieuw een nederlaag moeten incasseren. Ditmaal was SK Turkuaz uit Deventer met 7-2 te sterk.

Bliksemstart
De uitslag doet vermoeden dat Gonemo niets in te brengen had, echter het tegenovergestelde is waar. De Winterswijkse thuisformatie kende een bliksemstart en stond na tien minuten op een riante 2-0 voorsprong door doelpunten van Adem Sahin en Saïdjah Johannis.
Zes minuten voor rust realiseerde Turkuaz de aansluitingstreffer. Er leek op dat moment niets aan de hand, maar de Deventerse gelijkmaker zorgde voor onrust. Het werd namelijk van kwaad tot erger, want nog voor de pauze namen de gasten de leiding, 2-3.

Mineur
In het tweede bedrijf moest Gonemo-doelman Gino Kothuis tot viermaal toe de gang naar het net maken. Er waren voor de gastheren voldoende scoringsmogelijkheden om in de wedstrijd te blijven. Het vizier stond helaas niet op scherp en voor Gonemo eindigde het duel in mineur, 2-7.