Overwinning 't Pluumke '67 J1 schept kansen voor vroegtijdig kampioenschap

Algemeen

WINTERSWIJK - Zondag 21 januari speelde het jeugdteam van 't Pluumke '67 tegen BC Didam J1. De eerste twee enkels werden vrij gemakkelijk gewonnen door Harm Keetels en Suji Suntharalingam. De derde en vierde enkels waren al wat moeilijker voor Juju Stassen en Ruben van Dam. Juju wist goed te winnen in twee sets met 21-17 en 21-15. Ruben maakte het in de eerste set nog erg spannend door hem tot 26-24 door te spelen. In de tweede set had hij de smaak wat beter te pakken en won hij de wedstrijd door de set met 21-13 te winnen.

Nijs Bras en Harm Keetels speelden de eerste dubbel van de dag. Ze waren te sterk voor de tegenstanders en wonnen hem netjes. Juju en Ruben moesten in de dubbel nog even inkomen en verloren de eerste set met 17-21. Ze herpakten zich in de tweede en wisten de wedstrijd toch nog naar hun toe te trekken door de tweede en derde set met 21-16 en 21-7 te winnen. In de derde en vierde dubbel wisten de heren weer hoe het moest en Nijs en Juju en Suji en Ruben wonnen deze beide in twee sets.

Met weer een 8-0 overwinning staat het jeugdteam van 't Pluumke '67 nog steeds met grote voorsprong op nummer 1 in hun poule. Volgende week is er zelfs al een kans dat ze kampioen van de poule worden als ze 3 punten weten te halen in hun wedstrijd tegen het jeugdteam van Varsseveld. Gezien de uitslagen van de rest van het seizoen zou dit zeker moeten kunnen, maar ze moeten het natuurlijk ook nog doen! De (mogelijke) kampioenswedstrijd wordt gespeeld op zondag 28 januari om 9:00 uur in de Sport- en Turnhal Winterswijk.
De overige uitslagen zijn: 't Pluumke'67 1-Denekamp 1 6-2, 't Pluumke'67 2-Thuve 1 5-3, 't Pluumke'67 3-IJsselstad 5 2-6, 't Pluumke'67 4-UBC 5 7-1.