The Sharpeez bij Rockcafé Taste. Foto: PR
The Sharpeez bij Rockcafé Taste. Foto: PR

The Sharpeez bij Taste

Algemeen

GROENLO - The Sharpeez, de band die momenteel speelt met de drummer van Rory Gallagher en een bekende Engelse band uit de jaren tachtig is, komt zaterdag 27 januari voor de vierde keer spelen bij Taste. De entree is vrij en ze trappen af om 22:00 uur.

Al vanaf 2004 toert de herboren band uit de eighties vol overgave door half Europa met niet zelden weekenden met optredens in meerdere landen. Nederland is één van hun favorieten en met Taste is een meer dan vriendschappelijke band ontstaan. Veel blues en rock liefhebbers zullen The Sharpeez al eens live gezien hebben. Reden genoeg om ze opnieuw mee te maken in Groenlo.

Het Britse trio brengt swingende blues, rock en boogie uit de sixties ten gehore. De ongepolijste sound en enorme spontaniteit van de band doen de Britse blues jaren met sixties invloeden voor één avond volledig herleven. Een top rhythm & blues/rock/guitar-band. Het repertoire is gebaseerd op de muziek van onder andere Rory Gallagher, Tom Petty, Dr. Feelgood, George Thorogood en The Stones.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant