3D Café-bijeenkomst december

Algemeen

WINTERSWIJK - Op 14 december van 16.00 tot 18.00 uur wordt er weer een 3D Café gehouden in het 3DXperience Centrum op het Beatrixpark 22 te Winterswijk. De inleiding wordt verzorgd door Philippe Reinders Folmer, General Manager Benelux van Renishaw. Renishaw is een van 's werelds toonaangevende bedrijven in technologie voor industrie en wetenschap, met precisiemeting en gezondheidszorg als grootste specialismen.

Op het gebied van Additive Manufacturing is Renishaw actief door het op de markt brengen van machines en software voor 3D metaalprinten en vacuümgieten. Een geheel andere toepassing van Renishaw's precisie en herhaalbaarheid is te vinden in de neurochirurgie en de productie van medische implantaten. Tijdens de inleiding zullen de volgende thema's aan de orde komen: 3D-metaalprinten als metaalbewerkingsmethode in combinatie met nabewerkingen en 3D-toepassingen in de medische wereld ten behoeve van de neurochirurgie en medische implantaten.

Het 3DXperience Centrum is een ontmoetingsplaats voor ondernemers, onderwijs en professionals rondom het 3D printen en aanverwante technologieën. Bij de 3D Café wordt kennis gedeeld en gediscussieerd over vraagstukken rondom 3D printen en de mogelijkheden die 3D printen kan bieden. Er worden korte presentaties gehouden over diverse ontwikkelingen rondom het 3D printen. De entree is gratis. Aanmelden kan via www.3DXperience.eu.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant