Stefan Moreno en Rudolf Bloemendal, die wijst naar de plek achter in de winkel van Onderdelenhuis Fixxar waar hij zijn 'winkel-in-een-winkel' krijgt. Foto: Lydia ter Welle
Stefan Moreno en Rudolf Bloemendal, die wijst naar de plek achter in de winkel van Onderdelenhuis Fixxar waar hij zijn 'winkel-in-een-winkel' krijgt. Foto: Lydia ter Welle

Gelre Computers vindt onderdak bij onderdelenhuis Fixxar

Algemeen

WINTERSWIJK – Gelre Computers gaat verhuizen. Eigenaar Rudolf Bloemendal van Gelre Computers, dat sinds 2015 officieel in Winterswijk actief is, breidt zijn zaak flink uit door zijn werkruimte te verhuizen naar onderdelenhuis Fixxar aan de Spoorstraat. De officiële opening staat voor maandag 27 november op het programma.

Door Bart Kraan

Bloemendal is blij met de uitbreiding van Gelre Computers. Hij is erg positief over zijn nieuwe locatie en de samenwerking met Fixxar. "Ik ga van vijftien naar dertig vierkante meter, ik ben heel blij met mijn nieuwe centrale locatie in Winterswijk."
Hij is vanaf maandag 27 november iedere werkdag van 9.00 tot 17.00 uur in het achterste deel van de winkel van Fixxar te vinden. "Je krijgt nu een concept van een winkel in een winkel. Dat zie je steeds meer, het beste voorbeeld is de V & D en elektronicazaak Dixons", aldus Bloemendal. "Je ziet het in de Achterhoek ook", zo vult Stefan Moreno, eigenaar van Fixxar, aan. "Onlangs in Mijn Tafel (aanvankelijk gevestigd aan de Roelvinkstraat, BK) verhuisd naar het pand van Medikamente Die Grenze, schuin tegenover mijn zaak."

Moreno is op zijn beurt blij met de komst van Bloemendal, met wie hij in contact is gekomen via bedrijfsbemiddelaar André Hulshof. "Wij hadden dertig vierkante meter winkelruimte minder nodig omdat we steeds meer via internet verkopen en het assortiment anders werd. Dan kun je twee dingen doen: een kleiner pand zoeken of iets met het huidige pand doen. Wij hebben ervoor gekozen iets met dit pand te doen. En de komst van Gelre Computers sluit mooi aan met wat we hier qua elektra en computers doen."

Ook in het nieuwe onderkomen van Gelre Computers kunnen de klanten terecht voor reparaties van computers, laptops, mobiele telefoons en tablets. Tevens verkoopt Bloemendal er nieuwe en gebruikte laptops, computers en tablets, installeert hij desgewenst deze en maakt hij de apparaten klaar voor gebruik. "Ook via de webshop kunnen mensen producten kopen en brengen wij die bij hen thuis en installeren ze op locatie."
Bloemendal repareert ook computers, verbetert de wifi en lost andere problemen op bij klanten op locatie. "Ik kom bij zowel particulieren als bedrijven op locatie. Dit doen wij in Winterswijk, Bredevoort, Aalten, Groenlo, Lichtenvoorde en Eibergen. Daarnaast geef ik een op een cursussen over veilig internetgebruik, waarbij ik aandacht besteed aan onder meer veilig internetbankieren en het herkennen van phishingmails, oftewel mails die de indruk maken van officiële instanties afkomstig te zijn en dus echt lijken, maar in werkelijkheid vals zijn. Via die mails proberen oplichters achter bijvoorbeeld bankgegevens te komen. Vandaar phishing, van vissen."


www.gelrecomputers.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant