Seniorenraad vergadert

Algemeen

WINTERSWIJK - De Seniorenraad komt op maandag 27 november vanaf 09.30 uur bijeen in Boogie Woogie, Roelvinkstraat 2. De bijeenkomst duurt tot ongeveer 12.00 uur en is openbaar.

De Seniorenraad richt zich specifiek op aspecten van het ouderenbeleid: wonen en woonomgeving, zorg, dienstverlening en welzijn, mobiliteit, veiligheid en educatie. Op deze bijeenkomst is tevens aanwezig beleidsambtenaar G. Beunk van de gemeente Winterswijk. Hij is medeauteur van de nota Beleidskader Wonen met Zorg Winterswijk 2017-2019. Hij zal deze beleidsnota in het kort toelichten.
Voor deze bijeenkomst is ook uitgenodigd Meino Janszen, projectontwikkelaar, om inzicht te geven hoe het inloophuis voor ouderen (Naoberhuus ) op het Spek-Ende mede na vele jaren van onverzettelijke inzet van de gezamenlijke lokale ouderenbonden en Sensire, nu eindelijk vorm gaat krijgen.
De seniorenraad vergadert in principe één keer per twee maanden en wel op de laatste maandag van de oneven maand. De bijeenkomsten zijn openbaar. Iedereen is welkom op deze bijeenkomsten. Aan het begin van de bijeenkomst wordt men in de gelegenheid gesteld het woord te voeren. Men kan overigens ook een onderwerp inbrengen dat alle senioren in Winterswijk aangaat.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant