Jongeren brengen hilarisch stuk op de planken

Algemeen

MEDDO - Het jongerentoneel van Toneelvereniging Eendracht Meddo houdt op zaterdag 16 december een komische uitvoering in zaal De Eendracht. De voorstelling begint om 20.00 uur.

Het stuk gaat over de zussen Jill en Emma en hun broer Sem, zij hebben een oud huis in de buurt van het HKM College geërfd, maar omdat ze de hypotheeklasten niet kunnen betalen dreigen ze het huis te verliezen aan
de bank. Om hun financiële problemen op te lossen verhuren ze het huis als meidenstudentenhuis. Alles schijnt perfect te verlopen tot de strenge studentendecaan weigert het huis te openen als de beheersters, twee oude vrijgezelle tantes van Jill, Emma en Sem, niet aanwezig zijn. Ondertussen zijn de jonge studentes klaar om de kamers te betrekken. Geen probleem! Sem en zijn vriend Jip duiken in de al aangekomen koffers en verkleden zich als de twee tantes. Loopt dat allemaal wel goed af? En zal de decaan de jongens herkennen? Kortom het is een hilarisch en avondvullend stuk, gespeeld door de jongeren van de toneelvereniging.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant