Joost Duvigneau (rechts) rijkt de eerste prijs uit aan de winnaars van de avond team TB. Foto: PR
Joost Duvigneau (rechts) rijkt de eerste prijs uit aan de winnaars van de avond team TB. Foto: PR

Wist jij veel?

Algemeen

WINTERSWIJK - JCI Oost-Achterhoek, beter bekend als de Junior Kamer, hield afgelopen vrijdag, 13 oktober, in Restaurant de Zwaan een pubquiz met uitdagende vragen in verschillende categorieën. De opbrengst van de avond is bestemd voor Hart4Winterswijk.

"Met in totaal 23 deelnemende teams kijken we terug op een succesvolle en vooral ook gezellige avond. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar", aldus Joost Duvigneau, een van de presentatoren van de pubquiz." De quiz werd gewonnen door team TB bestaande uit Egbert, Martijn en Pieter met in totaal 97 van de 120 te behalen punten. De nummer twee had slechts twee punten minder.

Nadat de eerste twee edities van de JCI pubquiz in Winterswijk en in Groenlo een groot succes waren, werd vrijdag de derde editie van de quiz gehouden in Winterswijk. In een serie van tien rondes moesten de deelnemende teams onder het genot van een drankje en een hapje in totaal 110 vragen beantwoorden. De categorieën waren onder andere muziek, striphelden en een vliegensvlugge waar/niet waar ronde.

Tevens was er een ronde met vragen over het menselijk hart. Dit als link naar Hart4Winterswijk, het goede doel van deze avond. Met de opbrengst wordt een AED aangeschaft. Hart4Winterswijk nam zelf ook met een team deel aan de quiz en heeft tijdens de avond de organisatie bedankt voor haar inzet.
"De planning voor volgend jaar moet nog worden gemaakt maar gezien de goede opkomst, de gezellige avond en de mogelijkheid ons in te zetten voor regionale doelen, verwachten wij van de Junior Kamer volgend jaar de reeks quizzen voort te zetten", aldus Duvigneau..

JCI Oost-Achterhoek is een groep jonge, ondernemende en enthousiaste mensen. Samen willen zij met plezier meer bereiken, voor persoonlijke groei en maatschappelijke projecten.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant