Jolien Kuenen met Aronada op Bollert Brons. Foto: PR
Jolien Kuenen met Aronada op Bollert Brons. Foto: PR

Sterre Hoitink geselecteerd voor beloftetrainingen KNHS

Algemeen

WINTERSWIJK - Sterre Hoitink ging zaterdag 23 september met haar D pony Lucano naar de scouting van het Jeugd Stimulerings Plan van Regio Gelderland in Hierden. Ze deed mee in de klasse L springen en dat ging uitstekend. Ze kreeg al snel bericht dat ze is geselecteerd. Ook kwam Sterre vorige week zondag 17 september op het Achterhoeks Festijn in Varsseveld aan de start voor de felbegeerde Achterhoek Anemone Horse Trucks bokaal. Hier eindigde zij op de zevende plaats in de klasse L springen.

Jolien Kuenen reed met haar paard Aronada naar Gelselaar om daar te strijden in de SGW Neede, ook bekend als Bollert Brons. Ze behaalden in de dressuurproef 182,5 punten en hadden een foutloze ronde met springen en ook een foutloze cross. Dit leverde hen de zesde prijs op.

Marica en Tessa Delger reden samen met hun pony’s Cindi en Poppings Annabell op zaterdag 23 september naar Hengelo (G). Marica kwam aan start met haar D pony Poppings Annabell en reed in de klasse B dressuur twee maal naar de tweede prijs met 198,5 en 195,5 punten. Tessa reed met haar E pony Cindi twee proeven in de M1 dressuur waarmee de combinatie twee keer de eerstee prijs met 185,5 en 195.5 punten won.

Chelsea Hogeslag sprong op zaterdag 23 september bij de WR&PC met haar E pony Presley E the King een rondje in de BB tussen de paarden. Dat zij de grote jongens de baas waren tijdens hun debuut tussen de paarden bewees hun eerste prijs met een foutloos rondje en 72,5 punten voor stijl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant