Ubcro Sports-instructeur Björn Schutte (links) overhandigt Maurice Bemer zijn prijs. Foto: Bart Kraan
Ubcro Sports-instructeur Björn Schutte (links) overhandigt Maurice Bemer zijn prijs. Foto: Bart Kraan

Maurice Bemer mag van Ubcro Sports weekeinde weg met camper

Algemeen

WINTERSWIJK – Maurice Bemer heeft bij de verloting die Ubcro Sports hield ter gelegenheid van de opening van de 'westelijke' vestiging aan het Europark de hoofdprijs gewonnen. Hij mag een weekeinde met een camper op pad.

Door Bart Kraan

Hij ontving vrijdagavond zijn prijs uit handen van instructeur Björn Schutte die Bemer namens de eigenaren Erica en Peter Ubbink en de overige leden van het team van Ubcro Sports een grote symbolische cheque overhandigde.

Bemer was zeer verguld dat hij bij de verloting de hoofdprijs had gewonnen. Waar de reis heen gaat, kon hij vrijdagavond nog niet zeggen. "Ik heb geen flauw idee waar we naar toe gaan", aldus Bemer, die op pad gaat met zijn vriendin en een ander stel. Het wordt voor hem wel een avontuur. "Want ik heb nog nooit in een camper gereden."

Bemer is een trouwe klant van Ubcro Sports, hoewel hij niet overdreven veel komt. "Ik probeer in ieder geval een keer per week te komen, want ik ben heel druk met mijn opleiding", aldus Bemer, die bij Ubcro Sports zijn conditie op peil houdt om zodoende fit genoeg te zijn voor zijn vrijwilligerswerk bij de brandweer. "Als je niets doet, kan het met de conditie heel snel achteruit gaan."

Ubcro Sports hield de verloting onder de mensen die de open dagen op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 september bezochten en onder de klanten die per post werden uitgenodigd om mee te doen. Die open dagen werden druk bezocht. Hoeveel mensen er zijn geweest, kon Schutte vrijdagavond niet zeggen. "Maar het was gezellig druk", aldus Schutte. "Er was ook veel belangstelling voor de rondleidingen en de uitleg over de groepsruimte en de nieuwe apparaten. Met de aanmeldingen liep het daarna ook hard."

Volgens Schutte zijn de nieuwe apparaten populair onder de klanten, van wie tijdens het gebruik het uiterste wordt gevergd. "De Serious Shit (Stairmaster High Intensity Interval Training, BK), die uit vier apparaten bestaat, is een intense training die in korte tijd veel van je kracht en uithoudingsvermogen vraagt. Die is populair, evenals de Cross Cube (een apparaat van 125 vierkante meter met diverse oefenstations, BK) en de virtuele groepslessen. Tijden die lessen krijgen de mensen aanwijzingen van een instructeur op een groot scherm. Maar je hebt geen moment het idee dat je niet met een echte instructeur te maken hebt."

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant