Kinderboekenweek bij Kramer

Algemeen

WINTERSWIJK - De Kinderboekenweek begint op woensdag 4 oktober. In deze week ontvangt iedereen bij besteding van 10 euro aan kinderboeken ontvangt iedereen het Kinderboekenweekgeschenk 'Kattensoep' van Janneke Schotveld.

Het thema van de Kinderboekenweek is Gruwelijk eng! Nachtmerries, enge geluiden, onverklaarbare schaduwen: er is genoeg om bang voor te zijn. Boeken helpen die angsten te bedwingen. Woensdag 11 oktober wordt er bij Boekhandel Kramer vanaf 15.00 uur voorgelezen uit het boek 'Het kleurenmonster', voor kinderen vanaf vier jaar. Dit is het perfecte boek voor wie niet perse wil griezelen, maar wel iets met monsters wil doen. In het boek worden veel voorkomende emoties op een originele en begrijpelijke manier uitgelegd met behulp van kleuren en knuffelmonsters. Er is een kleurplaat van het kleurenmonster af te halen bij boekhandel Kramer. Kinderen die de kleurplaat voor 10 oktober inleveren, maken kans op het boek Het kleurenmonster.
De toegang tot het voorlezen op woensdag 11 oktober is gratis. Aanmelden is gewenst en kan via info@boekhandelkramer.nl of telefonisch via 0543-512173.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant