De Draad Kwijt tijdens het Volksfeest in Aalten, in 2016. Foto: Paul van Druten
De Draad Kwijt tijdens het Volksfeest in Aalten, in 2016. Foto: Paul van Druten

De Draad Kwijt vrijdagavond op Willinkplein

Algemeen

WINTERSWIJK - Tijdens het volksfeest bruist het op het Willinkplein. Tussen Grand café Willinks en 't Weurden kan het feestende publiek ook dit jaar weer genieten van diverse bands op het grote buitenpodium. Nieuw is dit jaar dat er op vrijdagavond vanaf 21.30 uur ook livemuziek is, van De Draad Kwijt.

De setlist van De Draad Kwijt staat nooit vast maar kan alle kanten op gaan. Altijd rekening houdend met de sfeer en het publiek. Wanneer het publiek zich gaat mengen in het optreden, bijvoorbeeld door meezingen of meespelen, is het feest pas echt compleet. De Draad Kwijt bestaat uit Justin Stuart, Jeroen Pubben, Tom Nijs en Yorick Wentink op drums.

Zaterdag vanaf 13.00 uur spelen de Disco Kings. Heerlijk swingen op hits van nu, 70's, 80's, 90's en altijd met de originele videoclips. H

Zaterdagavond vanaf 21.30 uur speelt SoulBase. Muziek is hun passie en dus spelen zij voor hun plezier. Met Soul, Funk en Disco hits als de basis van het repertoire. Het zal vast een super avond worden met Dirk, Bert, Gino, Tonny op drums en Elisha als boegbeeld.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant