Marley. Foto: PR
Marley. Foto: PR

Amivedi: veel vermiste katten

Algemeen

WINTERSWIJK - In de Joost van den Vondelstraat wordt kater Jerry vermist, hij is een cypers/bruin gestreepte kater met wit, is gecastreerd en vier jaar oud.

Kater Sepp wordt vermist op de Groenloseweg, hij is een cypers/rood met witte ongecastreerde kater, heeft een wit snuitje, witte borst en pootjes en is drie jaar oud.

Marley is een tien jaar oude gecastreerde kater, hij is een Bengaal, lichtbruin met donkere stippen op zijn lijf, hij wordt vermist op de Vreehorstweg, hij is gechipt.

In de Iepenstraat worden twee katten vermist, de ene is Binkie een cypers/rood met witte kater van 8 maanden oud, hij heeft een witte snuit, borst, buik en witte poten en een rood vlekje bij zijn bek, de andere is Donder, een lapjespoes van 8 maanden oud, ze heeft veel zwart, een rood vlekje boven rechteroog, rood op linkerheup, witte snuit, witte borst en bij de poten en een zwart vlekje op kin.

In de Meddosestraat is een zwart/wit kitten gevonden, het is een katertje met een dunne witte streep tussen de ogen, een zwarte kin, wit op de buik en een witte hals.

In de Silostraat is een zwarte poes gevonden met een paar witte haartjes, ze is ongeveer één à twee jaar oud.

In de Verlengde Ratumsestraat is een grijs/wit hangoorkonijn gevonden.

Voor informatie kan men contact opnemen met Stichting Amivedi, meldpunt Aalten/Achterhoek, Sylvia Spaargaren, tel. 088 – 0063305 of achterhoek@amivedi.com.

Binkie. Foto: PR
Sepp. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant