De cheque wordt overhandigd aan medewerkenden aan het project Schone Was. Foto: PR
De cheque wordt overhandigd aan medewerkenden aan het project Schone Was. Foto: PR

Rotary Winterswijk deelt cheques uit.

Algemeen

WINTERSWIJK/LICHTENVOORDE - Tijdens het bedrijfsbezoek van de Rotary Winterswijk aan bouwbedrijf Hubers in Lichtenvoorde werden er twee cheques door de Rotary Winterswijk uitgereikt. De cheques konden worden uitgereikt naar aanleiding van de zeer succesvolle haringparty van de Rotary, op 15 juni bij de Strandloge in Winterswijk.

Stichting de Lichtenvoorde werd verblijd met een cheque van € 3.600,= De Lichtenvoorde toonde zich bij monde van haar vertegenwoordiger Mostermans bijzonder content met de bijdrage voor de Tovertafel. "Dit initiatief maakt de kwaliteit van het leven beter." De Tovertafel is een speels product dat speciaal is ontwikkeld voor volwassenen met een verstandelijke beperking. De unieke, interactieve spellen zijn uitdagend, prikkelend en stimuleren tot beweging en sociale interactie, zowel onderling als met zorgmedewerkers en familie. En zeker niet minder belangrijk: ze brengen een heleboel vrolijkheid en plezier.

Vervolgens werd er ook een cheque van € 3.600,= overhandigd aan FC Trias / Estinea. Deze organisaties werden vertegenwoordigd door FC-Trias-voorzitter Wilterdink. Ook hier was men zeer verheugd met de bijdrage voor het project 'schone was'. Schone was is een samenwerkingsproject tussen voetbalvereniging FC Trias en zorgorganisatie Estinea. Het omvat het realiseren van een wasserette waar mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt, onder begeleiding van Estinea, als dagbesteding een waardevolle bijdrage kunnen leveren. Wilterdink benadrukte dat niet alleen Estinea bij het project is betrokken, maar dat er met meerdere instellingen wordt samengewerkt om mensen met een beperking een plekje te geven binnen dit project.

De cheque wordt overhandigd aan de vertegenwoordiger van De Lichtenvoorde. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant