Tenor Sascha Dücker. Foto: PR
Tenor Sascha Dücker. Foto: PR

Wiener Gala in Borken-Burlo

Algemeen

BORKEN - In het Forum Mariengrden, bij het Gymnasium aan de Vennweg 6 in Borken-Burlo vindt op zaterdag 10 juni vanaf 20.00 uur een 'Wiener Gala' plaats.

Onder leiding van Bernd Peter Fugelsang speelt het salonorkest van de Camerata Louis Spohr uit Düsseldorf, ondersteund met dans door het Ballet van de Neuen Operette Düsseldorf en dansparen van de TSA/TSV Bocholt. Zang komt van het koor Vocal total onder leiding van H. Schollmeyer en het Vredener Mannenkoor onder leiding van K.-L. Forg en de operasolisten Helena Günther (sopraan), Ricardo Marinello (tenor) und Sascha Dücker (tenor).
Op deze avond wordt het muzikale Wenen samengevoegd met aria's en koormuziek uit operettes van bijvoorbeeld Franz Lehár en Emmerich Kálmán. Wie kent niet de aria Dein ist mein ganzes Herz uit Lehárs Das Land des Lächelns? Deze en andere betoverende muziek brengt de concertbezoekers in sferen, die nog worden versterkt door de aankleding en catering, van Wiener Schnitzel tot Sachtertorte. Zelfs het glas wijn in de pauze komt uit een wijngaard in de omgeving van Wenen.

Kaarten kosten 26 euro per persoon, scholieren en studenten betalen 5 euro; een gezin met twee volwassenen betaalt 48 euro, een gezin met één volwassene 28 euro.
Kaarten zijn te bestellen via tel. 0049 2862 5891-12 of e-mail tegeler@gymnasium-mariengarden.de

Tenor Ricardo Marinello. Foto: PR
Sopraan Helena Günther. Foto: PR
Choreografe Selina Köse. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant