Thijs van Beem, toen nog burgemeester van Winterswijk, opende de twee voorgaande edities van haringparty. Naast Van Beem gastheer Gerard ten Dolle. Foto: Archief - Bernhard Harfsterkamp
Thijs van Beem, toen nog burgemeester van Winterswijk, opende de twee voorgaande edities van haringparty. Naast Van Beem gastheer Gerard ten Dolle. Foto: Archief - Bernhard Harfsterkamp Foto: Bernhard Harfsterkamp

Rotary Haringparty krijgt vervolg

Algemeen

WINTERSWIJK - Voor het derde opeenvolgende jaar organiseert Rotary Winterswijk de Haringparty. Op donderdag 15 juni van 16.30 uur tot 19.30 uur vindt dit bijzondere evenement plaats bij de Strandlodge in Winterswijk. De Strandlodge met het strandbad als decor is een prachtige locatie met een perfecte keuken en de entreeprijzen zijn gunstig.

Haringseizoen
Het nieuwe haringseizoen start op 14 juni. Zoals ieder jaar wordt de dag ervoor het eerste vaatje Hollandse Nieuwe geveild. De veiling van het eerst vaatje Hollandse Nieuwe vindt traditiegetrouw in Scheveningen plaats, daags vóór de start van de verkoop van de nieuwe haring in het hele land.

Goede doelen
De Rotary viert de nieuwe haring met de Haringparty. De netto opbrengst van de kaartverkoop komt ten goede aan twee goede doelen. De goede doelen van dit jaar zijn 'De tovertafel' en 'Schone was'. De tovertafel is voor Stichting de Lichtenvoorde; een tafel met geprojecteerde lichtanimaties die volwassenen met een verstandelijke beperking stimuleren en prikkelen tot fysieke activiteit, sociaal contact en plezier. Schone was is een samenwerkingsproject tussen voetbalvereniging FC Trias en zorgorganisatie Estinea. Het realiseren van een wasserette waar mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt, onder begeleiding van Estinea, als dagbesteding een waardevolle bijdrage kunnen leveren.

Entreekaarten
Iedereen is welkom op de Haringparty. Kaarten zijn voor 39,50 euro online te bestellen via rotaryharingparty.nl. De bezoeker van de haringparty krijgt daarvoor Hollandse Nieuwe, korenwijn en een uitstekend tapas buffet op een prachtige locatie.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant