Jan Snaphaan (rechts) geeft de cheque aan Johan Esendam. Foto: Wim Kos
Jan Snaphaan (rechts) geeft de cheque aan Johan Esendam. Foto: Wim Kos

Dalphin sponsort AED voor Hart4Winterswijk

Algemeen

WINTERSWIJK – Dalphin International Group,producent van frisdrank, doneert € 2.500, - aan de Stichting Hart4Winterswijk.

Jan Snaphaan, directeur/eigenaar van Dalphin: "Als maatschappelijk betrokken onderneming, met het hoofdkantoor in Winterswijk, staan wij voor de volle 100% achter het initiatief van de Stichting Hart4Winterswijk om Winterswijk Hartveilig te maken. Hartveilig heeft met gezond leven en gezonde voeding te maken. Dalphin is continu op zoek naar nieuwe, verfrissende, maar in het bijzonder naar gezonde dranken die perfect passen in een gezonde levensstijl."

Johan G. Esendam, voorzitter van Hart4Winterswijk: "Wij zijn Jan Snaphaan zeer erkentelijk voor deze donatie van € 2.500, -. Voor dat bedrag kunnen wij een AED in een geklimatiseerde buitenkast, welke is beveiligd met een pincode, laten installeren. De AED is daarmee 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor iedereen beschikbaar en inzetbaar! Het onderhoud aan de AED en buitenkast wordt uitgevoerd door vrijwilligers van ons onderhoudsteam."

Jan Snaphaan: "In overleg met het bestuur van Hart4Winterswijk hebben we besloten om de AED te plaatsen bij PLUS Bruggers aan de Dingstraat."

Johan Esendam: "Met deze AED bij PLUS Bruggers zijn we er nog lang niet. Vooral in de woonwijken en woonbuurten hangen nog geen AED's. Hiervoor is veel geld nodig. Daarom zoeken we sponsoren, bedrijven in Winterswijk, maar ook particulieren, die voor 15 euro per jaar - meer mag - donateur kunnen worden."

Aanmelden als sponsor of donateur kan via de site of via info@hart4winterswijk.nl en tel. 06 12 06 04 01.


www.hart4winterswijk.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant