Afbeelding

Prijzenjagers WRPC boeken succes

Algemeen

WINTERSWIJK - In het oosten van het land heeft men afgelopen weekend kennis gemaakt met de prijzenjagers van de WRPC. In Vragender, Hengelo, Lievelde en Geesteren werd zowel een dressuur- als springwedstrijd gehouden.

In Vragender kwam Florentine Rootveld aan start in de L2 dressuur met haar paard Haya Oronia en wist hier twee eerste prijzen in de wacht te slepen met 203 en 202 punten. Mirjam ten Dolle kwam in dezelfde plaats uit in de klasse M1 met haar paard Feline. Zij wist een derde prijs te bemachtigen met 195,5 punten.

Anouk Siebelink reed in Hengelo, Gelderland, dressuur met Gillmore en reed naar een eerste prijs met 184 punten in de klasse L1. Tessa Delger kwam uit bij de pony’s met haar topper Cindi. Zij startte in Geesteren in de klasse L1 en behaalden twee eerste prijzen met 206 en 192,5 punten. Deze amazone startte ook met haar pony Poppings Annabell in de klasse B en met deze pony wist zij een tweede prijs in de wacht te slepen met 198 punten.

Hilde van Eerden reed met haar paard richting Lievelde waar een springwedstrijd gehouden werd. Zij werd hier eerste met het paard Amadeus en de klasse L. Marit Damkot reed tevens in Lievelde met haar pony Palinero in de klasse B. In de barrage had ze helaas 1 balk, maar wel 71 punten voor stijl waarmee ze een derde prijs in de wacht wist te slepen. Isa Berentsen reed hier met pony Cantodea naar een eerste plaats met 74 punten voor stijl. Ze kwamen uit in de klasse B. Prachtige resultaten waar we trots op zijn.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant