Mooie resultaten voor de instappers Penta

Algemeen

WINTERSWIJK - Penta Winterswijk was zaterdag de organisator van de turnwedstrijden voor instappers. Natuurlijk deden ook leden van de Winterswijkse vereniging mee, en met succes.

Pleun Elsinghorst verraste iedereen en werd knap tweede, waarmee ze zich voor de finale plaatste. Lynn Schreurs werd achtste en heeft zich helaas niet weten te plaatsen.

Ook de dames van de D3 pre-instappers hebben een goede wedstrijd geturnd waarbij Anniek Vrieze het hoogste podium mocht betreden. Haar zus Milou Vrieze greep net naast een medaille maar eindigde wel op een mooie vierde plek. Carlijn Klein Goldewijk werd vijftiende, Danira Slotboom achttiende, en door helaas wat foutjes werden Kyara Kruisselbrink 28ste en Fenne Jansen 29ste.

Ook de instappers en pupillen 1 hebben de wedstrijd erop zitten. Bij de instappers mocht Lieke Wiggers de bronzen medaille mee na huis nemen. Demi Wiggers werd heel netjes vierde en Marieke Pietseren werd knap zesde. Helaas had Lyndsey Smit pech op de balk en werd negende. Bij de pupillen 1 mocht Eva van Till de zilveren medaille mee na huis nemen, Lotte Zweerink werd vierde en Nanne Huiskamp zevende. Helaas heeft alleen Marieke zich niet weten te plaatsen voor de regiofinale op zaterdag 6 mei.

Ook de pre-instappers uit de vierde divisie hebben hun wedstrijd erop zitten. Fay Tiggeloven turnde bij de allerjongste deelnemers van de dag een fantastische wedstrijd, ze nam ver afstand van de overige turnsters en mocht de gouden medaille in ontvangst nemen. Donna Meekes eindigde als derde, Elin Teunissen als vijfde en Lois Lensink als zevende.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant