Het team van Profile Vermeulen Winterswijk. Foto: Lydia ter Welle
Het team van Profile Vermeulen Winterswijk. Foto: Lydia ter Welle

Profile Vermeulen gaat voor nóg beter

Algemeen

WINTERSWIJK/EIBERGEN - Profile Vermeulen, met vestigingen in Winterswijk en Eibergen, gaat voor nóg betere service. Dat het lukt om aan strenge kwaliteitseisen te voldoen, mag blijken uit het feit Vermeulen de Pro's mag voeren, een certificering als professionals in de branche.

Door Lydia ter Welle

Om Profile Pro's te mogen voeren, moeten bedrijven voldoen aan de acht Pro's van Profile. Dat zijn een aantal strenge kwaliteitseisen en servicegerichte maatregelen. Zoals duidelijkheid over de verrichte werkzaamheden, uitgevoerd volgens een checklist, door medewerkers die goed zijn opgeleid en verder zo nodig een vervangende auto, gratis koffie en natuurlijk garantie op verrichte werkzaamheden.
Eigenaar Rudy Vermeulen, die samen met zijn ouders de directie vormt van Profile Pro Vermeulen, legt uit: "Al jaren zijn wij met onze bedrijven een vertrouwd adres voor onderhoud, apk en natuurlijk ook voor banden. Omdat Profile Vermeulen staat voor kwaliteit, betekent dat: zorgen dat we als niet-merkgebonden garage alles goed, zelfs uitstekend, voor elkaar hebben om iedere klant goed te kunnen helpen. Denk daarbij aan scholing en opleiding van onze medewerkers, vijf in Winterswijk en zeven in Eibergen, maar ook aan het voorhanden hebben van de juiste apparatuur om storingen te traceren en op te lossen. Dat hebben we allemaal goed geregeld. Dat blijkt ook uit het feit dat beide vestigingen van ons bedrijf het Profile Pro's-certificaat kregen uitgereikt."

Daarnaast gaat Profile Vermeulen voor transparantie, zo benadrukt Vermeulen. "Voor we onderdeel vervangen, kan de klant bij ons altijd rekenen op een prijsopgave, vooraf dus. We leggen de klant graag uit waarom we iets moeten vervangen en laten zien wat we hebben vervangen", aldus Vermeulen, die aangeeft er alles aan te doen om een goede relatie met de klant op te bouwen. "We willen onze klanten graag goed kennen, en een goede relatie opbouwen. Met altijd de hoogste kwaliteit als de standaard voor door ons verrichte werkzaamheden. Goed, en dan nog net even een beetje beter!"

De vestiging in Winterswijk is aan de Tuunterstraat 50, tel. 0543-514300. Profile Vermeulen is in Eibergen te vinden aan de Venneslatweg 2, tel. 0545-474166.


www.vermeulen.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant