Jonge muzikanten van Unity tijdens hun succesvolle concert op 2 april vorig jaar. Foto: PR.
Jonge muzikanten van Unity tijdens hun succesvolle concert op 2 april vorig jaar. Foto: PR.

Jeugd Eendracht presenteert 'fout' concert

Algemeen

WINTERSWIJK – Na het succes van de fanfare van Muziekvereniging Eendracht op 11 maart is de jeugd van de vereniging aan de beurt. Unity, één van de orkesten die Eendracht rijk is, komt op zaterdag 1 april met een concert vol foute meezingnummers: A-Meezing Fout!

Om 19.30 uur start het jonge, bruisende orkest het concert. Het doel van de avond is het publiek vermaken met muziek die voor iedereen mee te zingen is, maar eigenlijk net een tikje fout is; zogenaamde guilty pleasures. Denk hierbij aan 'I will Survive' van Gloria Gaynor en een medley van ABBA-hits, maar ook Nederlandstalige hits van K3 en Frans Bauer komen voorbij. Met deze muziekkeus is het concert geschikt voor alle leeftijden. Dirigent Gerd Wensink is enthousiast: "Iedereen heeft guilty pleasures. De meesten houden er van om deze mee te zingen. Daarom zouden alle muziekliefhebbers moeten komen!"
Unity start A-meezing Fout! op zaterdag 1 april om 19.30 uur in theater De Storm te Winterswijk. Kaarten zijn voor 5 euro verkrijgbaar via tickets@eendracht-winterswijk.nl of de avond zelf aan de deur.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant