Hermitage. Foto: Monica Monté
Hermitage. Foto: Monica Monté

Muziek, film en Veldertjes bij Ankomm'n

Algemeen

WINTERSWIJK-CORLE - Een Open Podium, Belgische muzikanten, Veldertjes en een Avondfilm staan op zondag 2 april op het programma bij Ankomm'n aan de Mentinkweg 5 in Winterswijk-Corle.

Er is van alles te beleven op zondag 2 april bij Gastgalerij Ankomm'n. Vroege vogels kunnen er vanaf 9.30 uur terecht voor koffie, thee, biologisch huisgemaakt gebak en nog veel meer heerlijks. Maar de dag zit daarna nog vol verrassingen die een lust zijn voor het oor, het oog en de inwendige mens.

's Middags is er van 14.00 tot 16.00 uur weer de Open Podium muzieksessie Come On! met vrije toegang voor iedereen. Muzikanten die willen meedoen kunnen zich aanmelden bij stagemanager Rob de Visser. Dat kan tot 30 maart via rob@korenmaat.info of 06-53176427.

Van 16.30 tot 18.30 uur brengt het Belgische trio Hermitage een verrassend muzikaal intermezzo met gitaar en cello mooie Nederlandstalige liedjes. De organisatie gaat daarna met de pet rond voor een gift aan Hermitage.

Vanaf half zes kunnen de liefhebbers genieten van het ter plekke door Simone Kok in een heuse heksenketel op houtvuur bereide gerecht van Veldertjes: een eenpansgerecht van jonge kapucijners met biologisch gehakt.

Zeven uur begint de avondfilm 'The Journey Live!' een verfilming van RockPopera The Journey, kort geleden werd uitgevoerd in Boogie Woogie door het Winterswijks Rock- en Popkoor RockPops. Ook hier geldt: vrije toegang voor iedereen. Auteur en producent Rob de Visser beantwoordt na afloop graag alle vragen over de achtergronden en beweegredenen voor de totstandkoming van deze Ode aan het Winterswijkse Buitengebied.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant