Installatie Joris Bengevoord

Algemeen

WINTERSWIJK - Joris Bengevoord wordt op vrijdag 21 april in een buitengewone openbare vergadering van de gemeenteraad geïnstalleerd als burgemeester van Winterswijk. De installatie vindt plaats in theater De Storm (Haitsma Mulierweg 11 te Winterswijk). De vergadering begint om 15.00 uur en is omstreeks 16.00 uur afgerond. Aansluitend is er gelegenheid burgemeester Joris Bengevoord en zijn partner persoonlijk te begroeten.
De agenda van de buitengewone raadsvergadering ziet er als volgt uit: 1. Opening; 2. Vaststelling agenda; 3. Voorlezing Koninklijk Besluit; 4. lnstallatie van B.J.J. (Joris) Bengevoord door de commissaris van de Koning in
Gelderland de heer C.G.A. Cornielje; 5. Toespraak door Henk-Jan Tannemaat namens de gemeenteraad; 6. Toespraak door Rik Gommers namens het college van burgemeester en wethouders; 7. Toespraak door Annemieke Traag namens de Regio Achterhoek; 8. Toespraak door Ben Visser, burgemeester van de gemeente Scherpenzeel en drager van de Rode Lantaarn (de 'wisseltrofee' voor de jongste burgemeester); 9. lnstallatierede door de nieuwe burgemeester; 10. Sluiting.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant