Tribute Night, kindervoorstelling en roofvogelshow in Openluchttheater

Algemeen

WINTERSWIJK - Het (voorlopig) programma voor het seizoen 2017 is bekend, het komend seizoen staan een drietal mooie voorstellingen op het programma.

De eerste voorstelling is op zaterdagavond 10 juni, er wordt afgetrapt met een Tribute night. Twee tribute bands treden ieder ruim een uur op. Floyd Rose staat op de planken, het is een zevenkoppige Achterhoekse band, ze spelen die avond de meest bekende nummers van Pink Floys albums als Dark Side of the Moon, The Wall en Wish You Were Here. De tweede band was bekend maar door een afzegging wordt een alternatief voor deze avond gezocht.

Woensdagmiddag 28 juni is er een leuke kindervoorstelling voor kinderen vanaf 4 jaar maar het programma is geschikt voor jong en oud. De voorstelling 'Ik zou wel een kindje lusten' van Joes Boonen is gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Sylviane Donnio en Dorethee de Monfreid. In een intieme, speelse sfeer speelt en zingt Joes een dag uit het leven van de krokodil die iets anders wil eten dan bananen. Het verhaal is doorspekt met fijne droge humor voor jong en oud. Het programma begint om 15.00 uur, de entree bedraagt 5,- euro.

Zondagmiddag 9 juli staat een geweldige Roofvogelshow op het programma Settels Roofvogelshow komt met vijf valkeniers naar Winterswijk. Het is een indrukwekkende show voor jong en oud waarbij de wat oudere kinderen worden betrokken bij de show. De roofvogelshow begint om 1600 uur, de entree is 5,- euro. Kinderen tot en met 4 jaar hebben gratis entree.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant