Veel vrolijkheid bij de opening van SpelendWijs. Foto: PR
Veel vrolijkheid bij de opening van SpelendWijs. Foto: PR

Kinderdagverblijf SpelendWijs geopend

Algemeen

BREDEVOORT – Op feestelijke wijze is op zaterdag 18 maart kinderdagverblijf SpelendWijs geopend. De openingshandeling werd verricht door Liese en Faas, zij mochten de linten doorknippen. Om aan de opening een extra feestelijk tintje te geven werden roze en blauwe ballonnen opgelaten. Lindsey van der Steen biedt met 'SpelendWijs' kleinschalige kinderopvang in een gezellige en huiselijke sfeer.

"Wij hebben plaats voor tien kinderen per dag in de leeftijd van nul tot vier jaar van 7.00 tot 18.00 uur. Kleinschalig zijn is een bewuste keuze, zo kunnen we een huiselijke en gezellige plek creëren voor de kindjes", vertelt Lindsey enthousiast. Kinderdagverblijf SpelendWijs is gevestigd aan de Winterswijksestraat 24. Lindsey: "Er is veel ruimte, ook buiten. Het is voor kinderen een fijne plek om te komen spelen!"
Vanaf 1 april wordt het kinderdagverblijf gerund door drie deskundige medewerksters, naast Lindsey komen Jenneke Hoens en Judith te Welscher bij SpelendWijs werken. "Waarom de naam SpelendWijs? Nou, elk kind wil leren op een speelse manier, spelend wijs worden. We gaan aandacht besteden aan thema's, bijvoorbeeld kleuren of een jaargetijde. Als we merken dat er bepaalde onderwerpen bij de kinderen aan de orde zijn spelen we daarop in, dan besteden we daar aandacht aan", legt Lindsey uit.

Bij de opening van kinderdagverblijf SpelendWijs waren 24 kinderen met hun ouders aanwezig. Op feestelijke wijze werd 'SpelendWijs' geopend, de linten werden doorgeknipt waarna roze en blauwe ballonnen werden losgelaten. Kinderen mochten fijn buiten spelen, er was een ballonnenclown en desgewenst konden kindjes zich laten schminken. Lindsey: "Ons kinderdagverblijf ligt gunstig, aan de rand van Bredevoort aan de doorgaande weg van Winterswijk naar Varsseveld, we vallen wel op! Het gaat al erg hard met de aanmeldingen, sommige dagen zitten we al bijna vol! Wat wij het belangrijkst vinden is dat kinderen hier in een gezellige, huiselijke sfeer kunnen spelen. Kinderen zijn welkom van maandag tot en met vrijdag."

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant