Davi Wieberdink (links) won goud, Luuk Dulfer won zilver. Foto: PR

Davi Wieberdink districtskampioen judo

Algemeen

WINTERSWIJK - Afgelopen zaterdag hield de Judo Bond districtskampioenschappen in Markelo. 's Ochtends voor de jeugd tot 12 jaar en 's middags voor de jeugd tot 18 jaar. Vier Winterswijkse judoka's namen deel aan deze kampioenschappen. Bij de jeugd tot 12 jaar werd Davi Wieberdink eerste en hij mag zich daarmee kampioen van district Oost-Nederland noemen. Luuk Dulfer behaalde in zijn categorie een mooie tweede plaats. De jeugd tot 18 jaar had minder succes. Na een aantal mooie wedstrijden behaalden zij net geen podiumplaats. De Nederlandse Kampioenschappen voor jeugd tot 15 jaar vonden plaats in Tilburg. Senne Vaags nam hieraan deel, namens het Budocentrum Winterswijk. Zij behaalde hierbij geen podiumplaats.