De nieuwe wasstraat van Pitstop Brussen. Foto: Walter Hobelman
De nieuwe wasstraat van Pitstop Brussen. Foto: Walter Hobelman

Pitstop Brussen Winterswijk opent met glanzende actie

Algemeen

WINTERSWIJK - De afgelopen weken is er hard gewerkt om het voormalige AutoWasPark aan de Tinbergenstraat 5 in Winterswijk volledig te renoveren. Vanaf 24 maart is iedereen van harte welkom bij Pitstop Brussen Winterswijk voor het wassen en stofzuigen van personenauto's en bestelbussen. "Een nieuwe naam, een volledig vernieuwde kettingwasstraat en selfservice wasboxen maar op hetzelfde vertrouwde adres. We staan te trappelen om te beginnen", aldus de nieuwe eigenaar Roel Brussen uit Varsseveld.

Door Walter Hobelman

Pitstop Brussen in Varsseveld is al jaren een begrip en met de nieuwe vestiging in Winterswijk kan ook iedereen uit Winterswijk en omgeving nu profiteren van de klantvriendelijke benadering die zo kenmerkend is voor Pitstop Brussen. "Alle auto's worden handmatig voorgewassen, waarbij de 'schaduwplekken' rond de kentekenplaat en andere plaatsen die door borstels soms net niet worden bereikt, extra aandacht krijgen", vertelt Brussen. "Daarmee onderscheiden wij ons. De afgelopen jaren hebben we een eigen wasconcept ontwikkeld waarbij persoonlijke aandacht erg belangrijk is. Pitstop Brussen staat voor goede kwaliteit en service", aldus Brussen.

Ruim opgezet
De vestiging in Winterswijk is ruim opgezet en behalve een kettingwasstraat zijn er vier wasboxen die 24 uur per dag te gebruiken zijn. Ook voor de binnenkant van de auto is aandacht en daarvoor zijn zes stofzuigermachines aanwezig. "Een kettingwasstraat heeft voordelen ten opzichte van een systeem waarbij de auto stil staat en een borstelmachine heen en weer beweegt", legt Brussen uit. "Onze kettingwasstraat zorgt ervoor dat er beter en langer contact is met de borstels. Daarbij is een kettingwasstraat sneller en klantvriendelijker en dat is voor klanten weer een prettige bijkomstigheid", weet de enthousiaste Brussen te vertellen.
Trouwe klanten van het voormalige Auto Was park worden ook door de nieuwe eigenaar weer graag ontvangen.

Duurzaam
Bij Pitstop Brussen Winterswijk wordt op een duurzame wijze gewerkt aan het wassen van auto's. "Wij hebben ons eigen waterrecycling systeem, we gebruiken alkalische wasmiddelen die afbreekbaar zijn. Vet, olie en andere residu producten worden op een verantwoorde wijze verwerkt en afgevoerd", vertelt Brussen.
Openingsactie
Ter gelegenheid van de opening heeft Pitstop Brussen een hele mooie welkomstaanbieding. "Ons topwasprogramma, dat normaal gesproken 14,50 euro kost, bieden we de eerste week, van 24 maart tot en met 1 april, aan voor 10,- euro. Dit Diamant wasprogramma is zeer uitgebreid. Goed voorwassen, velgen- en bodemreiniging, een Nano Wax- en osmosebehandeling zorgen ervoor dat er een hoge glans laag wordt aangebracht met een lange draagtijd", aldus Brussen.

Pitstop Brussen Winterswijk is geopend vanaf 24 maart en daarna op werkdagen van 09.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur. Er is ook een onbemand tankstation aanwezig met scherpe tarieven.


www.pitstopbrussen.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant