De Excelsior netwerkbijeenkomst in 2016 werd goed bezocht. Foto: PR
De Excelsior netwerkbijeenkomst in 2016 werd goed bezocht. Foto: PR

Muzikale netwerkavond voor ondernemers bij Excelsior

Algemeen

WINTERSWIJK - Muziekvereniging Excelsior is begonnen aan een buitengewoon jaar. De jonge en actieve vereniging viert alweer haar honderdtiende verjaardag. Het jubileumjaar wordt op diverse momenten gevierd. Op de verjaardag, 9 juni, geeft de gehele vereniging een groots concert en met het Winterswijkse Volksfeest zal de tent weer op z'n kop worden gezet tijdens Corso in Concert.

In de 110 jaar lange geschiedenis van Excelsior zijn er al ontelbaar mooie optredens verzorgd en probeert de vereniging te blijven vernieuwen. Het enthousiast maken van jeugd voor muziek is één van de belangrijkste pijlers. Dit alles is niet mogelijk zonder de trouwe support van de sponsoren, de Businessclub. Als dank hiervoor organiseert Excelsior speciaal voor Businessclubleden daarom jaarlijks een netwerkavond. Donderdagavond 30 maart vindt de netwerkavond plaats in mfa Pelkpark. Excelsior nodigt hiervoor alle ondernemers, Businessclublid of niet, van harte uit.

Culturele uitwisseling
Wat het jubileumjaar voor Excelsior extra speciaal maakt is een bijzondere muzikale en culturele uitwisseling met China. De aftrap hiervoor was het concert van het harmonieorkest, begin februari in theater De Storm. Zondag 5 februari arriveerde een bus met honderd muzikanten uit China. Het werd een bijzondere ontmoeting in theater De Storm, waarbij muziek de taalbarrière deed verdwijnen. De taal van de muziek is immers universeel. In oktober gaan de muzikanten van Excelsior een tegenbezoek brengen aan China. Excelsior is uitgenodigd om een optreden te verzorgen op een gerenommeerd festival in Nanjing en zal in die omgeving meerdere concerten geven.

Chinees tintje
De netwerkavond krijgt met de China-reis in het vooruitzicht een Chinees tintje. Na de opening volgen er verschillende muzikale workshops, waarin ervaren zal worden dat muziek maken leuk, leerzaam en niet moeilijk is. Samen muziek maken verbindt en dat is precies de bedoeling van een netwerkavond. Na de workshops is er natuurlijk ruim de mogelijkheid om, onder het genot van een hapje en een drankje, met elkaar in gesprek te gaan en visitekaartjes uit te wisselen.

Aanmelden
De netwerkavond is voor Businessclubleden van Excelsior met introducé geheel gratis. Voor niet-leden bedraagt de entree 25,00 per persoon. Aanmelden kan vóór 23 maart via businessclub@excelsior-winterswijk.nl. De ontvangst op 30 maart is om 19.30 uur in mfa Pelkpark aan de Hakkelerkampstraat 55.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant