Repair Café

Algemeen

WINTERSWIJK - Wat doe je met een lamp, stofzuiger, grasmaaimachine die het niet meer doet? Met een broek waar de rits van kapot is of een stoelpoot die los zit? Daarmee kan iedereen terecht op woensdag 1 maart in het Repair Café Winterswijk, bij kringloopcentrum Aktief aan het Handelscentrum in Winterswijk, van 13.30 tot 17.00 uur.

Elke eerste woensdagmiddag van de maand, dus ook op woensdag 1 maart, staat er een team vrijwilligers klaar om samen met de eigenaar het mankement te verhelpen. De vrijwillige vakmensen van het Repair Café weten vaak raad. Mocht er een onderdeel ontbreken of kapot zijn, dan krijgt men een deskundig advies. Soms kan het onderdeel ergens besteld worden en kan men de volgende maand terugkomen om de reparatie alsnog uit te laten voeren. Ook is er de mogelijkheid dat men direct naar een winkel gaat in de buurt om het te vervangen onderdeel te kopen en kan de reparatie diezelfde middag uitgevoerd worden.
Wie komt om iets te laten repareren, krijgt geen rekening, maar een gift is altijd welkom. Dat geld wordt gebruikt om zo nodig materiaal zoals als gereedschap aan te schaffen.
Het Repair Café Winterswijk is op zoek naar nieuwe technische medewerkers. Zij kunnen zich aanmelden in het Repair Café bij Kringloopcentrum Aktief.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant