Recreatief volleyballen bij Skopein Wivoc

Algemeen

WINTERSWIJK - Naast de jeugd en de competitie spelende senioren beschikt Skopein Wivoc ook over een groot aantal recreatief volleyballende leden. Deze groepen bestaan uit zowel 'oud'-spelers als ook uit mensen die op latere leeftijd kennis hebben gemaakt met de volleybalsport. Gezelligheid is bij de recreanten belangrijk. Maar een redelijke bal kunnen slaan ook. Daarom staat er een kundige trainer of trainster voor de groep om een ieder toch zo links en rechts de nodige kneepjes van het spel bij te brengen. Het spelen van een partijtje volleybal maakt dan ook een belangrijk deel uit van de training.

Voor de recreatieve volleyballer is er ook de mogelijkheid om te proeven aan het wedstrijdelement. In toernooivorm wordt er in de zogenaamde lettercompetitie gespeeld. Hier doen zowel dames-, heren- als mixed-teams aan mee. Deze toernooien vinden vier keer per seizoen plaats in sporthallen in de plaatsen rond Winterswijk. De winnaar van de avond in de betreffende poule gaat een letter omhoog terwijl de nummer laatst een letter omlaag gaat. Zo kan een team dus vier keer per seizoen kampioen worden en promoveren.

Daarnaast doen de recreantenteams ook jaarlijks mee aan het bedrijventoernooi in de maanden mei en juni. Uiteraard is deelname aan alle toernooien geheel vrijblijvend. Informatie over trainingstijden en -locaties is te vinden op de website van Wivoc.


wivoc.nl/recreanten

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant