De Seniorenraad vergadert

Algemeen

WINTERSWIJK - De Seniorenraad vergadert op maandagmorgen 23 januari om 09.30 uur in het gemeentekantoor, begane grond kamer 028, Stationsstraat 25 - Winterswijk. De bijeenkomst duurt tot ongeveer 12.00 uur en is openbaar.

In het stichtingsbestuur van de Seniorenraad hebben zitting vertegenwoordigers van de vier ouderenbonden, evenals de STOA ( Stichting Ouderen Actief ) en een aantal leden op persoonlijke titel. De stichting heeft tot doel het bepleiten en behartigen van de belangen van alle senioren van 55 jaar en ouder in Winterswijk. De stichting tracht haar doel onder meer te verwezenlijken door gevraagd en ongevraagd het uitbrengen van adviezen aan het gemeentebestuur over beleidsvoornemens van de gemeente. Werkvelden van de Seniorenraad zijn: wonen en woonomgeving, zorg, dienstverlening en welzijn, mobiliteit, veiligheid en educatie. De seniorenraad vergadert in principe één keer per twee maanden en wel op de laatste maandag van de oneven maand. De vergaderingen zijn openbaar.

Om 09.30 zijn twee leden van de cliëntenraad van Marga Klompe aanwezig, die tekst en uitleg zullen geven over de thuishulp.
Aansluitend start de agenda voor de reguliere bestuursvergadering. Vanaf 11.00 uur neemt wethouder Ilse Saris deel aan de vergadering; zij wordt hierbij vergezeld door de beleidsmedewerker ouderenbeleid Rudi Porskamp.

Senioren worden uitgenodigd om deze vergadering bij te wonen. Aan het begin van de vergadering krijgt men de gelegenheid het woord te voeren; een onderwerp inbrengen dat alle senioren van Winterswijk aangaat, mag ook.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant