Het paasvuur in Meddo. Foto: PR
Het paasvuur in Meddo. Foto: PR

VuurFestival Meddo zoekt snoeihout voor mega paasvuur

Algemeen

MEDDO - Voor de achtste editie van het VuurFestival Meddo, dit jaar op zaterdag 15 en zondag 16 april, is de organisatie op zoek naar schoon snoeihout voor het mega paasvuur, dat het middelpunt is van het evenement.

Op zaterdag 25 februari start het 'holtslöppen', het hout ophalen voor het paasvuur. Vanaf die datum kan men ook op afspraak het snoeihout laten ophalen. Ook kan er tussen 9:00 en 16:00 uur, alleen op de zaterdagen, zonder afspraak aan de Wesselinkweg schoon snoeihout gebracht worden van 25 februari tot en met 1 april.

Ervaring leert dat de planning zeer snel vol zit. Daarom raadt de organisatie dan ook ten zeerste aan om tijdig wensen kenbaar te maken. Dit kan telefonisch via het nummer 06-19055217 (bereikbaar op werkdagen tussen 18:00 – 20:00 uur) of via hout@vuurfestival.nl. Bij geen gehoor graag de voicemail inspreken waarna de organisatoren van het Vuurfestival spoedig contact zullen opnemen. Wel vraagt de organisatie een zelf te bepalen bijdrage (richtprijs voor een grote aanhanger: € 20) voor het ophalen, brengen is geheel gratis.


www.vuurfestival.nl
Facebook.com/VuurFestivalmeddo

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant