André Brands bij zijn expositie City Heroes of Music in 2015 in Ulft.  Foto: André Brands Fotografie. 
André Brands bij zijn expositie City Heroes of Music in 2015 in Ulft.  Foto: André Brands Fotografie. 

Fotograaf André Brands exposeert in Boogie Woogie

Algemeen

WINTERSWIJK - Fotograaf André Brands exposeert van december tot en met april in de foyer van Boogie Woogie in Winterswijk. De foto-expositie City Heroes of Music bestaat uit een serie prachtige portretten van markante Achterhoekse popmuzikanten. In Boogie Woogie zijn tien foto's te zien, waaronder van Hans Keuper (Boh Foi Toch) en Remco Wijnands (HIKE). De expositie is gratis te bezichtigen tijdens de openingstijden van Boogie Woogie.

De Doetinchemse fotograaf André Brands heeft een voorliefde voor het fotograferen van mensen zoals ze zijn. Hierbij staat het vastleggen van persoonlijkheid centraal. Creatief gebruik van licht & omgeving en oog voor detail dragen bij aan een duidelijk herkenbare eigen stijl. Brands is gespecialiseerd in het maken van karakterportretten in zwart wit, waaronder de portretten van de popmuzikanten.

City Heroes of Music
Na Villa Ruimzicht in Doetinchem en de DRU Cultuurfabriek in Ulft is de expositie City Heroes of Music nu in Boogie Woogie in Winterswijk te zien. Boogie Woogie is hét cultuurcentrum voor muziekonderwijs in regio Oost-Achterhoek en daarmee sluit de expositie perfect aan bij de locatie. De selectie foto's kwam van de muzikanten zelf: elke geportretteerde mocht iemand aanwijzen die daarna aan de beurt kwam. Het leverde een bonte verzameling mooie portretten op. Naast de 'City Heroes' zijn er in Boogie Woogie ook vier foto's te bekijken die door Brands gemaakt zijn tijdens jazzfestival Djazzvibes in Doetinchem.
 

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant