Joris ten Dam, Nienke en Richard Rensink. Foto: PR
Joris ten Dam, Nienke en Richard Rensink. Foto: PR

Oliebollen en cake voor het goede doel

Algemeen

WINTERSWIJK - Joris ten Dam, Nienke en Richard Rensink gaan op 10 juni 2017 de Mont Ventoux fietsend beklimmen. Dit doen zij voor de Stichting Join4Energy. Om hier voor geld in te zamelen verkopen zij eigen gebakken cake en oliebollen.

Op 29, 30 en 31 december vindt de oliebollenverkoop in Winterswijk plaats. Iedereen die oliebollen wil kopen kan zijn bestelling doorgeven via wandelenvoorenergie@outlook.com of via 06-14722618.
De kosten voor 10 oliebollen zijn 5,00 euro. Bij een bestelling vanaf 50 oliebollen krijgt men een fles wijn gratis!

Ook voor het bestellen van een cake en kruidkoek kunt u bovenstaand e-mailadres of telefoonnummer gebruiken. Een cake of kruidkoek kost 7,50 euro. Deze kunt u de hele maand december afhalen. De opbrengst van deze actie gaat naar Stichting Join4Energy. Zij hebben als doel het genereren van geld om het onderzoek naar een medicijn te versnellen en de kwaliteit van leven van kinderen met een energiestofwisselingsziekte te verbeteren. Iedere week worden 1 à 2 kinderen geboren met een energiestofwisselingsziekte. Er is nog geen behandeling voor deze ernstige ziekte. 70% van deze kinderen wordt niet ouder dan 18 jaar.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant