De schaatsbaan wordt aangelegd in de Notaristuin. Foto: Lydia ter Welle
De schaatsbaan wordt aangelegd in de Notaristuin. Foto: Lydia ter Welle

Schaatsbaan in Notaristuin

Algemeen

WINTERSWIJK - De schaatsbaan van Winterswijk Wonderland, prachtig gesitueerd in de Notaristuin achter de Hema, is vanaf dinsdag 6 december 14 uur geopend. Op zaterdag werd er hard gewerkt om de kunststof schaatsbaan te installeren.

Fred Koskamp van de stichting Winterswijk Wonderland toont zich blij met de mooie locatie. "Dat geeft toch een lekker sfeertje, zo hier in de Notaristuin, onder die mooie bomen. We hoeven nu de marktkooplieden ook niet lastig te vallen. Ik ben blij met deze plek." Er wordt hard gewerkt aan de loopbrug die zorgt voor een korte route van de schaatsbaan naar het terras van de Hema. "De Hema verzorgt de uitgifte van de schaatsen en ook de bijbehorende catering. En ze faciliteren ons met de nodige nutsvoorzieningen. Fijn geregeld, zo!"

De schaatsbaan is van dinsdag 6 tot en met donderdag 28 december te bezoeken. De baan is open van maandag tot en met donderdag van 14.00 tot 18.00 uur. Op vrijdag kan men terecht van 14.00 tot 21.00 uur. Op zaterdag is de baan open van 10.00 tot 17.00 uur en op de koopzondagen van 12.00 tot 17.00 uur. Op de extra koopavonden in december is de baan tot 21 uur geopend.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant