Kegelaars wederom in de prijzen

Algemeen

WINTERSWIJK - Afgelopen weekend werden in Utrecht de Landelijke Bekerfinales van de Koninklijke Nederlandse Kegelbond gehouden. Op zaterdag gooiden de beste vijftallen van Nederland hun Finale. Het team van Val Umme bestaande uit Wim Ros, Peter Nijmolen, Erik Vriesen, Henny Kimmels, en Marinus van Dam, behaalde een mooie vierde plaats. Bekerkampioen van Nederland werd het team van De Bargen uit Leeuwarden.

Op zondag waren de Dames aan de beurt. Het damesvijftal van Val Umme moest hun bekertitel van vorig jaar verdedigen. En daar deden ze alles aan. Het werd een spannende tweestrijd tussen Val Umme en Zet 'm Op uit Lochem. Met miniem verschil wonnen de dames uit Lochem. Val Umme echter behaalde een fantastische tweede plaats. Het team van Val Umme bestond uit Jopie van Dam, Petra Nijmolen, Claar Nijmolen, Marjolein Jansen en Ineke Kimmels.

De dames van Gladweg maakten het Winterswijkse succes compleet door met twee goede laatste ronden verrassend als derde te eindigen. Dit team bestond uit Jet Posthumus, Annie Grevers, Marga Richter, Willy Dekker en Dirkje Kocken.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant