Een beeld van een KvK Jeugd Mountainbike Clinic.
Een beeld van een KvK Jeugd Mountainbike Clinic.

Kanjers Jeugd MTB Clinic

Algemeen

WINTERSWIJK - Elk jaar organiseert Kanjers voor Kanjers in de regio een reeks Jeugd Mountainbike Clinics. Ervaren instructeurs leren enthousiaste kinderen vanaf zes jaar de fijne kneepjes van het vak. Bijvoorbeeld hoe je handig over een modderpad fietst, een boomstronk ontwijkt of een hellinkje neemt. Want fietsen is cool!

Op zondag 6 november is alweer de zesde Kanjers Jeugd MTB Clinic. De clinic wordt samen met FTC Wenters georganiseerd. De start is om 9.00 uur bij het FTC Wenters clubgebouw, Huininkmaat 3 in Winterswijk. Inschrijven kan van 08.30 - 09.00 uur en deelname is gratis. Rond 11.30 uur is de clinic afgelopen.

Jeugdige fietsliefhebbers jonger dan 18 jaar kunnen meedoen. Een mountainbike en helm zijn verplicht. Voor wie zelf geen mountainbike en helm heeft en toch wil meedoen, kan er eventueel eentje lenen van Kanjer voor Kanjers. Deelnemers moeten zich wel even aanmelden door te e-mailen naar jeugclinics@skvk.nl, onder vermelding van naam, adres, leeftijd en telefoonnummer. Wie een mountainbike wil lenen, moet dat ook even aangeven in de mail.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant