Leo en Gerard tappen 'Uit een ander vaatje'. Foto: Gerjo te Linde
Leo en Gerard tappen 'Uit een ander vaatje'. Foto: Gerjo te Linde

Leo en Gerard tappen 'Uit een ander vaatje'

Algemeen

HAART - "Gewoon um 't uut te probearn." Dat is de reden waarom er zaterdag 19 november vanaf 20.00 uur een try-out is van het nieuwe programma dat Leo Korten en Gerard te Hennepe hebben bedacht.

Het is de tweede keer dat dit duo een try-out houdt in verenigingsgebouw De Ringkamp aan de Huiskermatedijk in Aalten. In oktober 2012 verzorgden zij ook een avondvullend programma met de het programma 'Beurt d'r neet te zwaor an' dat ze toen als De Dragers brachten. De vele reacties hierop zorgden voor een aantal optredens daarna op verschillende locaties.

Het duo komt regelmatig bij elkaar en heeft de afgelopen tijd een geheel nieuw programma bedacht, dat de titel 'Schik veur twee' kreeg. Een avondvullend programma, met sketches en liedjes, vaak bekende melodieën voorzien van eigen teksten. Omdat het nieuwe programma niet meer als 'De Dragers' wordt gebracht is er gezocht naar een nieuwe identiteit. Wat dat precies zal worden is nog niet duidelijk, wel is duidelijk dat er uit een heel ander vaatje wordt getapt.
Omdat er maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar is, worden deze in de voorverkoop aangeboden. De toegangskaarten zijn vanaf woensdag 26 oktober voor € 5,- per stuk te koop bij Installatie- en reparatiebedrijf Luiten aan de Haartseweg en bij Tuincentrum en Hoveniersbedrijf De Bree aan de Loohuisweg.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant