Gratis-health checks bij De Peperbus op 4 november

Algemeen

WINTERSWIJK - Op vrijdag 4 november voert Kruiswerk Achterhoek gratis health-checks uit voor leden bij Gezondheidscentrum De Peperbus. Aanvullend kan men dag ook een uitgebreide gewicht-screening laten doen. Tussen 10.00 en 15.00 uur is iedereen van harte welkom aan de Burgemeester Bosmastraat 3 in Winterswijk. Aanmelden is niet nodig.

Om gezond te zijn en te blijven is het belangrijk om regelmatig de gezondheid te testen. De checks van Kruiswerk worden uitgevoerd door erkende beweeg- en gezondheidsexperts en bestaan uit een aantal onderdelen. Eerst beantwoordt men een paar vragen over zichzelf en over de leefgewoontes. Daarna worden lengte en gewicht gemeten, de BMI en vetpercentage worden bepaald ende bloeddruk en knijpkracht worden vastgesteld. Op basis van de resultaten ontvangt men een persoonlijk leefstijladvies.
Naast de experts van Kruiswerk is van 10.00 tot 13.00 uur Renate Grevers van Praktijk Gezond Gewicht Winterswijk ook aanwezig. Hier kunnen belangstellenden ter aanvulling gratis een aantal extra waardes laten bepalen, zoals de spiermassa, het visceraal vet en de taille-omvang. Voor vragen over bewegen of de problemen die men hierbij ervaart, kan men tussen 10.00 en 11.00 uur, 12.15 en 13:.0 uur, en 14.30 en 15.00 uur terecht bij Jitka Osseweijer, fysiotherapeute van Centrum Weeninkpad.

Gratis voor leden
Een gezondheidscheck er waarde van € 19,50 is gratis voor leden van Kruiswerk Achterhoek, neem hiervoor de ledenpas mee. Wie geen lid is van Kruiswerk, maar wel graag een check wilt laten uitvoeren, kan deze dag lid worden bij een van de medewerkers. De check is dan alsnog gratis. Kruiswerk organiseert verschillende gezondheidscheckdagen door de hele Achterhoek. Kijk voor het programma op www.kruiswerk.nl/evenementen of bel 0314 357 430.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant