Dampende rock in dialect met Platte Band

Algemeen

BREDEVOORT - Voor iedereen die in een diep zwart gat is gevallen nadat Normaal is gestopt, is noodhulp op komst! Op zaterdag 5 november wordt er namelijk een avond stevig gerockt in het mooie Achterhoekse dialect, door de Platte Band uit Bredevoort.

De Platte Band, samengesteld uit spelers van sv Bredevoort 4, aangevuld met enkele fans, zal 'olderwets gaon høken'. Ze spelen natuurlijk nummers van Normaal, maar ook van Jovink en de Voederbietels en Bökkers. Ook worden er nog een paar andere 'platte toegiften' ten gehore gebracht over het harde voetballeven van de spelers. Ook is er nog een special act en wordt de plaats van handeling, de hal van de familie Prinsen aan de Winterswijksestraat in Bredevoort, zo mooi en plat mogelijk aangekleed.
Deze Platte Aovend begint om 21.00 uur en de entree is €7,50. Kaartjes kunnen in de voorverkoop besteld worden bij Wiljo Prinsen en bij Jarno Dibbets (06-22187840). De opbrengst van deze avond komt ten goede aan de reparatie van het platte dak van de kantine van sv Bredevoort.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant