De Robber hoopt op veel deelnemers aan de herfstdrive. Foto: PR
De Robber hoopt op veel deelnemers aan de herfstdrive. Foto: PR

Winterswijks Herfstoernooi voor bridgers

Algemeen

Hoofdprijs hotel-weekend

WINTERSWIJK - Bridgeclub De Robber in Winterswijk houdt op zondag 20 november voor de zestiende keer het Open Herfsttoernooi in partycentrum Nijenhuis. Geliefd onder bridgers uit Winterswijk en van daarbuiten, waarvan er velen elk jaar weer terugkeren.

Het is een open toernooi. "Open betekent dat alle bridgers, ook niet-leden, kunnen deelnemen", aldus Rob Beerthuizen, die het toernooi elk jaar met een groep vrijwilligers organiseert. Er worden zeven ronden van vier spellen gespeeld. Alle deelnemers dezelfde spellen spelen waarna de scores met elkaar vergeleken worden. Dit in tegenstelling tot een reguliere competitie, waarin groepen van verschillende speelsterkte wordt gespeeld. Dit geeft het toernooi een extra boeiende dimensie: alle spelers hebben gelijke kans op de hoofdprijs.

Prijzen
De spelers worden vanaf 12:00 uur ontvangen met koffie en iets lekkers. Na de aanmelding start om 13:00 uur het spelen. Rond 16:30 uur is er een verloting. Prijzen hiervoor worden beschikbaar gesteld door ondernemers uit Winterswijk. De vereniging prijst zich gelukkig dat elk jaar opnieuw Winterswijkse ondernemers bereid zijn leuke prijzen beschikbaar te stellen. Na de verloting volgt een buffet en de prijsuitreiking van het toernooi. Voor de winnaar ligt een cheque klaar voor een bridgeweekend voor twee personen in hotel Astoria in Venray. Leden van de Nederlandse Bridge Bond (NBB) kunnen ook meesterpunten verdienen.

Bridgeliefhebbers kunnen zich online inschrijven via de website of rechtstreeks door overmaking van 40 euro per paar op NL19 RABO 013 23 06 743 ten name van BC de Robber in Winterswijk, onder vermelding van spelersnamen, voornamen en eventuele NBB-nummers.


www.derobber.nl
herfsttoernooi@derobber.nl
tel. 0543-532185

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant