fOTO: pr
fOTO: pr

Winterswijk voor één dag opleidingscentrum KNGU

Algemeen

WINTERSWIJK - Ruim 250 turntrainers en trainsters vonden afgelopen zaterdag de weg naar Winterswijk. Inmiddels voor de vijfde keer organiseerde Penta Winterswijk deze nationale opleidingsdag waarbij de trainers hun licentiepunten kunnen behalen. Om een trainerslicentie te behouden is elke trainer namelijk verplicht om zich eens in de twee jaar bij te scholen. Ook dit keer wist men van heinde en verte de weg naar Winterswijk te vinden. Zo waren er deelnemers uit Biddinghuizen, Heerlen, maar ook trainers uit Rotterdam hadden de weg naar Winterswijk gevonden.

Ook dit jaar was er in samenwerking met de KNGU een afwisselend en vooral ook een boeiend programma samen gesteld. Er waren bijscholingen turnen heren, turnen dames, mentaal presteren, aerobics en steps, jongens- en meisjesgym, sportief coachen, masters en peuters en kleuters.

In de ochtend waren er bijscholingen in sportzaal van De Stegemanschool, de Alma en de Turnhal. In de middag werden de turnhal en de sporthal door turnend Nederland in beslag genomen. Al met al kan Penta Winterswijk terug zien op een meer dan geslaagde dag, waarbij de trainers en trainsters, aan het begin van het seizoen weer meer dan genoeg bagage voor het nieuwe seizoen hebben meegekregen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant