Gilde Winterswijk start met nieuw cursusseizoen

Algemeen

WINTERSWIJK - Op vrijdag 2 en zaterdag 3 september geeft Gilde Winterswijk, Morsestraat 31, iedereen de gelegenheid zich tussen 10.00 en 12.00 uur, op te geven voor de cursussen uit het aanbod voor het cursusjaar 2016/2017.

Het gilde biedt iedereen de mogelijkheid om kennis en vaardigheden te vergroten. Bij het Gilde worden de cursussen gegeven door vrijwilligers, die hun creativiteit, kennis en ervaring over willen brengen. Daarvan kunnen belangstellen tegen een geringe vergoeding gebruik van maken.
Men kan voor allerlei cursussen bij het Gilde terecht. Een greep uit het cursusaanbod: Aquarelleren, Conversatie Engels en Duits, Digitale fotobewerking, diverse computercursussen en werken met Android-tablet of met iPad. Voor meer informatie en een compleet overzicht van alle cursussen, kan men kijken op www.gilde-winterswijk.com.
Gedurende het cursusjaar is het gebouw aan de Morsestraat 31 iedere vrijdag ochtend van 10.00 tot 11.30 uur geopend voor de computer-inloopochtend. Er is dan een computerdeskundige aanwezig. Bij hem kan men terecht met allerlei vragen over computers, software en multimedia (zoals smartphone en het gebruik van apps). Bij Gilde Winterswijk geldt: werken met kleine groepjes in een ongedwongen sfeer.

Het Gilde verzorgt ook rondleidingen in en om Winterswijk, zowel te voet als op de fiets. Informatie hier over is te vinden op www.rondleidingenwinterswijk.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant