Het team van Jumbo Winterswijk. Foto: PR
Het team van Jumbo Winterswijk. Foto: PR

Jumbo Winterswijk wordt geheel vernieuwd

Algemeen

WINTERSWIJK - De Jumbo winkel aan de Europalaan 105 in Winterswijk ondergaat een complete metamorfose. Daartoe sluit de winkel op woensdag 7 september haar deuren. Vanaf woensdag 21 september zijn inwoners van Winterswijk en omgeving weer welkom in de vernieuwde winkel. Jumbo nodigt iedereen dan graag uit voor de feestelijke opening om 9.00 uur. De eerste 150 klanten worden ontvangen met een mooie bos bloemen. Bovendien krijgen alle klanten die voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen een ambachtelijke appeltaart mee naar huis. Deze actie loopt tot en met zondag 25 september.

Al jarenlang is de winkel aan de Europalaan 105 een paradepaardje voor Jumbo. De supermarkt trekt dagelijks vele klanten uit Winterswijk en omgeving, maar ook van over de grens. Filiaalmanager Ibo IJmker vertelt: "We gaan verbouwen zodat we onze klanten nog meer winkelplezier bieden. Dat begint al buiten op het parkeerterrein, waar we zorgen voor meer parkeergelegenheid voor auto's en fietsen. Het wordt prachtig. Ik kijk ernaar uit om inwoners van Winterswijk en omgeving hier te verwelkomen. Uiteraard gaan we ook in de verbouwde winkel weer verder met streven naar 100% klanttevredenheid door middel van de unieke Jumbo formule: de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. We merken dat klanten Jumbo als prettig ervaren, dat kan na de verbouwing alleen maar nóg beter worden. Niet voor niets is Jumbo door Gfk deze zomer alweer voor de zestiende keer uitgeroepen tot beste supermarkt van Nederland."

Uitgebreider assortiment
Klanten kunnen in de winkel terecht voor een groot en gevarieerd assortiment tegen de laagste prijs. Het paradepaardje is het versplein met een grote variatie aan dagverse producten als groenten, fruit, vleeswaren, brood, Hollandse en (buitenlandse) kazen. In de foodcorner die voorzien is van zitjes kunnen klanten terecht voor vers gebakken vis, frietjes, gegrild vlees en verschillende snacks. Ook is er een ruime keus aan verse smoothies en sappen en is er een tap voor verse yoghurt. Daarnaast worden er in de nieuwe Jumbo verse pizza's gemaakt die klanten gelijk mee kunnen nemen of in de foodcorner kunnen opeten. Op de wijnafdeling is ook wijn in dozen verkrijgbaar. Er een breed aanbod aan diepvriesvlees, -schepvis en -gevogelte. Tevens worden er verschillende Duitse koffiemerken aangeboden. Er komt een oplaadpunt voor mobiele telefoons en een kinderspeelhoek die goed zichtbaar is vanuit de foodcorner. De winkel beschikt over een eigen slijterij, een pakketpunt en een Post NL balie. In de nieuwe winkel worden klanten verwelkomd door vertrouwde gezichten.
Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Jumbo winkels aan de Van Heijdenstraat 17 in Lichtenvoorde en aan de Admiraal de Ruyterstraat 10 in Aalten.

Zelfscan
De winkel behoudt de zelfscan, dit is een uniek systeem, waarmee klanten straks hun boodschappen zelf scannen. "Dit scheelt klanten van Jumbo tijd én het is gemakkelijk, omdat ze tijdens het winkelen al boodschappen kunnen inpakken in een krat of tas. Bij de speciale zelfscankassa kan men bij een caissière in een handomdraai afrekenen. Zo blijft het persoonlijk contact, dat we bij Jumbo zo belangrijk vinden, behouden", legt filiaalmanager Ibo IJmker uit. "Bovendien toont de handscanner tijdens het winkelen een overzicht van het totaalbedrag van de aankopen."

7 Zekerheden
Frits van Eerd, algemeen directeur Jumbo Supermarkten, kijkt samen met alle Jumbo collega's uit naar de heropening van de winkel: "Door deze verbouwing kunnen we onze klanten nog beter tot dienst zijn. Onze service gaat altijd net een stapje verder. Dit kunnen we alleen waarmaken met de hulp en inzet van onze medewerkers. Zij werken allemaal volgens de 7 Zekerheden van Jumbo. Dit zijn garanties waar onze klanten iedere dag op kunnen rekenen. Zo garanderen we dat klanten bij Jumbo snel en efficiënt boodschappen kunnen doen. Is een klant bijvoorbeeld de vierde wachtende in de rij en kan er nog een kassa bij? Dan krijgt de klant de boodschappen gratis."

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant